Bemutatkozás

Sin vagyok, variety streamer. Jelenlegi célom a közösség szórakoztatása és építése. Emelett igyekszem folyamatosan fejleszteni a csatorna hátterét és tartalmát.

Ehhez szükségem van a Ti segítségetekre is. Nem anyagi dolgokra gondolok elsőroban: Már azzal is sokat segítesz, ha csak meglátogatod a twitch oldalam.
Ha hozzászólsz egy témához, vagy akár kitöltöd a csatornán található kérdőívet, irányt is tudsz mutatni!

A követés gomb megnyomásával pedig örök hálám érdemled ki és támogatod a lelkesedésem.

Amivel itt, az oldalon találkozhatsz a jövőben:

Szeretnék kicsit foglalkozni a streamer hardwarekkel, pontosabban szeretnék építeni egy streamer decket. (Valoszinű az Elgato deckek jutnak eszedbe.) Egy ilyet szeretnék kicsit “felturbúzva” és testreszabva megépíteni. Valószínűleg arduino alapokon. Az építés folyamatát tervezem twitchen is megosztani, valamilyen fogyasztható formában. (lesznek ugye nem működő próbálkozások.. 😀 )

Festős stream. Hobbijaim egyike a mindenféle művészkedés, erre is számíthatsz.
Splash artok, vagy hasonló dolgok olajjal vagy akrillal vászonra. (Az olaj nem túlságosan zárt ablak barát sajnos a festő és oldószer miatt, így valószínű akril lesz belőle, legalábbis télen.)

Ha ez érdekes, kövesd be a csatornát, így ha szeretnél hasonlót tevékenykedni a kérdéseidet is felteheted. Szívesen válaszolok, le ne maradj!